A kender után a rolexeket is vitték Bécsben

A jelentések szerint hétfő kora reggel betörtek egy kannabiszboltba a bécsi Wollzeile-ben. Ezt követően pedig egy ékszerüzletből raboltak el több luxusórát.

Az ismeretlen tettesek állítólag hétfő reggelre betörték egy bécsi, belvárosi Canna Pharm üzlet üvegvitrinjét. A gyanúsított vagy gyanúsítottak ezután állítólag bejutottak az üzletbe, és számos CBD-növényt loptak el.

A „Heute” olvasó riporterei a helyszínen vérnyomokról beszéltek, amelyek az egyik elkövetőtől származhattak. Julia Schick rendőrségi szóvivő azonban ezt egyelőre nem tudta megerősíteni, amikor megkérdezték: „A betörési kísérlet ügyében jelenleg is folyik a nyomozás”. A nyomozóknak most minden bizonyítékot össze kell gyűjteniük.

Rolex-rablás Bécsben

Néhány órával később Bécs központjában, egy előkelő címen történt rablás. Állítólag két álarcos elkövető bejutott egy ékszerüzletbe, majd megfenyegették az eladónőt. A gyanúsítottak állítólag több nagy értékű Rolex luxusórát raboltak el, amelyek közül néhány gyémántokkal volt kirakva – számolt be a „Heute”. A rendőrség jelenleg is keresi az elkövetőket.

Illusztráció: pixabay.com

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük