Ausztria munka: farsang a sípályákon (blog)

“Itt a Shuttlebergen is elért a farsang, aminek őszintén szólva nem teljes szívemből örültem, hiszen úgy terveztem hétfőn este blogolok… aztán először azért is maradt el az újabb bejegyzés, mert Máté addig nyaggatott, míg rá nem vett, hogy aludjak náluk és sörözzünk, lazuljunk…” – olvasható a Képzelt riport címû blog farsangi bejegyzésében.

” – Mondanom sem kell, amilyen nehezen egyeztem bele – leginkább a hatodik napom és annak fáradalmai tartottak vissza – olyan király estét zavartunk le. Tényleg adtunk neki, és teljesen kikapcsoltunk, vagy három órán át ültünk a szabadtéri Jakuzziban és söröztünk, lazultunk, dumálgattunk. Jó kis este volt – tessék Máté, igazad volt.

 

Farsang a sípályán Fotó: kepzeltrip.blog.hu

Farsang a sípályán Fotó: kepzeltrip.blog.hu

 

 

Aztán még mielőtt rábólintottam volna erre, hívott fel Ferdinánd a három vezető egyike, és kért meg, hogy dolgozzak kedden, a szabadnapomon is. Persze igent mondtam, és rögtön Máténak is, hiszen a hetedik munkanapom előtt így már nem is volt kérdés, hogy iszogatni, lazulni kell. Kedden ugyanis Farsang volt, így hatalmas embermassza a pályán… fárasztó nap volt egyben, és olyan amin érdemes melózni. Hiszen mindenhol vigyorgó emberek, bohócok síeltek a pályán. “

A teljes poszt itt olvasható.

Évzáró bejegyzés sok tanulsággal azoknak, akik ausztriai munkavállalásban gondolkodnak.

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük