Egy grazi férfit (54) halálra rugdostak egy kocsma előtt

Egy 29 éves férfit azzal gyanúsítanak, hogy egy vita során többször megrúgott egy 54 éves férfit egy kocsma előtt Graz Gries kerületében. Az áldozat a belső sérülések következtében meghalt. A gyanúsítottat letartóztatták.

Szombat este nem sokkal 22 óra előtt a kocsmában először szóbeli vita tört ki a 29 és az 54 éves grazi férfiak között. Nem sokkal később a vita a kocsmán kívül folytatódott és a szavakat tettek követték. A Krone értesülései szerint a szemtanúk elmondása alapján a 29 éves férfi legalább egyszer megrúgta az 54 éves férfit, aki így a földre került. Ezt követően a fiatalabb férfi feltehetően még többször belerúgott a már a földön térdelő férfibe. A gyanúsított ezután elmenekült.

Az áldozat a helyszínen meghalt

Az 54 éves férfi súlyos belső sérüléseket szenvedett a máján és a lépén, a helyszínen meghalt. A grazi ügyészség elrendelte a holttest boncolását. A halál okát nem lehetett kétséget kizáróan megállapítani.

A 29 éves férfit a nyomozók és a Karlauerstraße-i rendőrőrs munkatársai a tanúvallomások alapján gyorsan azonosították és letartóztatták.

A gyanúsított tagadja a gyilkossági szándékot

A gyanúsított elismerte, hogy megrúgta az 54 éves férfit, de tagadta, hogy gyilkossági szándékkal tette volna. A férfit a Graz-Jakomini börtönbe szállították.

Eddig több vendéget is kihallgattak, de a rendőrség szerint sokuk alkoholos befolyásoltság alatt állt, emiatt a nyomozás nehézkes.

Illusztráció: pixabay.com

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük