Erotikus masszázs miatt vonult ki a rendőrség

Péntek reggel hangos vita miatt hívták ki a rendőrséget a szomszédok Villachban egy lakótömbhöz. Egy magyar nő és egy helyi férfi online felületen keresztül egyeztettek erotikus masszázsról, de a masszázs mértékéről jelentősen eltértek az elképzeléseik.

A rendőrséget nem sokkal 10 óra előtt hívták ki a szomszédok egy hangos vita miatt. A helyszínen kiderült, hogy egy 27 éves magyar nő és egy 27 éves villachi férfi online platformon keresztül állapodott meg erotikus masszázsról. A nő elmondta, hogy a férfi hátának és a nemi szervének masszírozásában állapodtak meg, de szexuális vagy orális közösülésről nem volt szó. A férfi ezzel nem értett egyet. Mivel már előre fizetett, vita alakult ki, számolt be róla a kaernten.orf.at.

A nőt letartóztatták

A nőt a rendőrség tájékoztatta, hogy a tevékenység, amit végez illegális prostitúció, tehát közigazgatási szabálysértés. A nyomozás során az is kiderült, hogy a magyar nőt körözik, ezért előállították a rendőrkapitányságra. Mivel a 27 éves nőnek nem volt bejelentett lakhelye, 100 euró kaució megfizetésére szólították fel. Ekkor kiabálni kezdett és agresszívvé vált. Többszöri figyelmeztetés ellenére folytatta, így letartóztatták. Ezt követően a villachi rendőrségi fogdába szállították, később vádat emelhetnek ellene.

Illusztráció:pixabay.com

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük