Felszereléssel vagy anélkül: eladásra kínálnak egy komplett steiermarki kórházat

Majdnem 2 millió euróért kínálnak eladásra egy komplett kórházat steiermarki Eisenerzben, Leoben környékén, szúrta ki az ORF. Az ingatlanos cég szerint már voltak is érdeklődők a 29 ezer négyzetméteres területen fekvő, 3900 négyzetméternyi hasznos alapterületű ingatlanra. A vevő egy helikopterleszállót is kap az új tulajdonához.

Egy- és többágyas kórházi szobák, műtők, röntgenszoba, személyzeti szobák, teljesen felszerelt kórházi konyha – sokoldalúan használható parkkal rendelkező ingatlanként hirdeti az egyik ingatlaniroda az eisenerzi kórházat. Az intézményt 2019-ben bezárták, ám az épületet szimulációs célokra használták, különféle forgatókönyveket lehet valóságos körülmények között lemodellezni illetve begyakorolni, így az ingatlan jó állapotban van – az iroda oldalán megtekinthetőek a felvételek. A leírás szerint egészségügyi célokra illetve lakáscélú felhasználásra is alkalmas.

Az egyik szoba – még több képért katt ide.

A kórház 1891-ben épült, majd 1937-ben átépítették, 2010-ben újabb renoválás következett és ki is bővítették, a lifteket 2007-ben újították fel. A csaknem 30 ezer négyzetméteres telek általános lakóövezet besorolású, 0,2-0,8-as beépíthetőséggel, viszont 14 ezer négyzetméter meredek erdőerület, mivel az intézmény egy völgyben épült.

A kórház teljes felszerelése nem tartozik bele az árba, viszont külön megegyezés alapján megvásárolható.

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük