Hernals: női holttestet találtak az erdőben

Egy kiránduló tegnap Hernalsban, Bécs 17. kerületében, egy távoli erdős területen egy nő összeégett holttestére bukkant. A súlyos égési sérülések miatt a személyazonosságot még nem lehetett megállapítani.

A teljesen összeégett holttestet vasárnap délután fedezte fel egy kiránduló kutyája Bécs-Hernalsban egy erdős területen. A nő személyazonossága egyelőre tisztázatlan. Egy bőrönd volt nála, benne egy kulccsal és egy üveg borral – közölte a rendőrség, olvasható a wien.orf.at cikkében.

A rendőrség több szálon is nyomoz: gyilkosság, öngyilkosság és baleset gyanújával is. A nő bőröndjét lefoglalták. Az esetnek valószínűleg nem volt szemtanúja. Sajtóinformációk szerint az első bizonyítékok nem gyilkosságra, hanem balesetre vagy kétségbeesésből elkövetett tettre utalnak.

A személyazonosság és a halál oka ismeretlen

A bécsi bűnügyi hivatal jelenleg átfogó vizsgálatot folytat a személyazonosság és a körülmények tisztázása érdekében. Az eltűnt személyekről szóló bejelentéseket most hasonlítják össze. A bécsi ügyészség elrendelte a holttest boncolását. A nyomozók most ezt szeretnék megvárni, hogy kiderüljön a halál oka – mondta Philipp Haßlinger rendőrségi szóvivő.

Illusztráció: pixabay.com

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük