Jackass Steiermarkban: felrobbantották az utánfutón az autót, majd menetszéllel akarták oltani a tüzet

A végeredmény: kiégett roncskocsi az utánfutón, a menetszéllel való oltás nem jött be Fotó: Önkéntes Tûzoltóság Gleisdorf

 

Az orf.at meglehetősen tárgyilagosan számolt be az Albersdorf-Prebuckban (Weiz környéke) történt esetről. Az ifjak pirotechnikai anyagokat pakoltak az utánfutóra rakott kocsi alá (amit azért vettek, hogy felrobbantsák), majd begyújtották azokat. Körülbelül 30 méterre voltak a jármûtől, de a robbanás ereje akkor volt, hogy 50 méterre is elrepültek a leszakadó alkatrészek. A rendőrség szerint nagyjából egy bombamerénylettel ért fel a kísérlet, a kocsi ajtajai kiszakadtak a helyükről.

Az autó kigyulladt, a fiatalok úgy akarták az oltást megoldani, hogy az utánfutót rákapcsolták egy személyautóra, hogy a vontatás okozta menetszél majd elfojtja a lángokat – azonban a tûz ettől csak újabb erőre kapott. 200 méteres kísérlet után hívták a tûzoltókat, akik aztán oltóhabbal vetettek véget a mulatságnak. A rendőrség nem értékelte a szokatlan mûsort, és feljelentette a 21 éves férfit.

 

Aki akar még képeket nézegetni, az itt még talál párat.

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük