James Bond Spectre: Daniel Craig a tiroli Obertilliachban forgatott csütörtökön

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a James Bond-széria legújabb darabja, a Spectre egyes jeleneteit Ausztriában rögzítik. Altaussee és Sölden után a stáb csütörtökön átköltözött Obertilliachba, ahol a Salzburger Nachrichten beszámolója és fotói szerint már akciójeleneteket is rögzítettek a filmesek.

A felvételeket nagy titkolózás előzte meg, az Osttirol Heute portál szerdán csak annyit tudott meg, hogy a falu utcáira nagy mennyiségû havat hordott a stáb, azonban az egyes helyszínekről a biztonsági emberek távoltartották az érdeklődőket. Csütörtökön aztán forgatási nagyüzem volt, maga a főszereplő, Daniel Craig is ott volt a forgatáson és be is mutatta a szokásos ügynöki praktikáit. A Salzburger Nahchrichten úgy tudja, hogy egy repülőgép lezuhanása utáni jeleneteket rögzítettek. A biztonsági emberek nyitott esernyőkkel védték a felvételeket a fotósoktól, ám így sikerült a domboldalon lecsúszó roncsból előmászó és lövöldöző Bondról képeket készíteni.

A főszereplő három napig marad Tirolban, a stáb egészen februárig dolgozik a helyszínen.

Az Osttirol heute szerdai felvételén éppen behavazza a stáb Obertilliachot, csütörtökön már forgattak is a településen. Fotó: Osttirol heute

 

 

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük