Közösen: együttmûködik a Gastro Jobs és az ausztriaimunkak.hu

A Gastro Jobs 15 éve vezető állásportál saját területén, vendéglátós, turisztikai és hotelmunkákat kínál a munkakeresőknek. A munkaadók által kedvelt virtuális munkaerőpiac naponta frissülő kínálattal várja a látogatókat. 

Marcus Kleemann, a Gastro Jobs ügyvezető igazgatója elmondta, tisztában vannak azzal, hogy a vendéglátásban és idegenforgalomban nagyon nehéz megtalálni a megfelelően képzett munkaerőt. A szomszédos országok munkavállalói nélkül nem is lehet be betölteni a szabad munkahelyeket Ausztriában.

–    A munkaadók visszajelzése alapján a magyar dolgozók keresettek az idegenforgalmi állásokra – fogalmazott az  igazgató -, emiatt aztán élénk az érdeklődés a motivált magyar munkavállalók iránt. Erre reagálva kerestünk olyan magyarországi partnert, aki hozzánk hasonló mutatókkal rendelkezik, és ismert az Ausztriába készülők, illetve  a már külföldön dolgozó magyarok körében is.  Így találtunk rá az ausztriai kapcsolatokat építő ausztriaimunkak.hu portálra. Különösen öröm számunkra, hogy olyan informatikai és marketing megoldásokat kínáltak számunkra, amelyekkel elérjük azokat a magyar dolgozókat, akikhez a hagyományos módszerekkel nem jutottunk el. Bízunk abban, hogy az együttmûködés révén a magyar munkavállalók könnyebben jutnak el az osztrák munkaerőpiacra. 

Az ausztriaimunkak.hu és az ausztriaimunkakereso.hu portál napi rendszerességgel átveszi a gastrojobs.com állásportál hirdetéseit és a főbb információkat magyarul közli. Az egyedi fejlesztésû modullal lehetővé válik további nyelvekre is a fordítás, így a Gastro Jobs és az ausztriaimunkak.hu oldal további együttmûködéséket tervez a Kelet-európai régióban. A fejlesztés révén a látogatók akár e-mailben is értesítést kaphatnak a friss állásokról, ehhez a www.ausztriaimunkakereso.hu oldalra kell regisztrálniuk. 

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük