Lekapcsolták a rendőrök az internet sztármedvéjét Ausztriában

Sok minden nem stimmelt a hûtőkocsin, ezért megállították a rendőrök a jármûvet. A heute.at információi szerint a derék közegek legnagyobb megdöbbenésére egy 18 éves, egyik szemére vak grizzly ücsörgött a jármûben – egy német juhásszal egyetemben.

A rendőrök értesítették az állatvédőket, a Magyarországon is ismet Négy Mancs szervezet képviselői érkeztek a helyszínre, és kisebb kalamajka támadt abból, hogy is legyen az állattal addig, amíg megjavítják a jármûvet.

Az állat tulajdonosa, egy Spanyolországban élő orosz férfi addig megmutatta az összegyûlt újságíróknak, mit is tud az állat, amelyet kölyökkorától nevelt és idomított.

Ahogy az a képekből kiderült, a férfi-medve-kutya trió videója már hosszabb ideje fenn van a legnagyobb megosztó portálon és régóta kering a pár perces felvétel a közösségi oldalakon is, vagyis egy igazi internetes sztárral találkoztak az osztrák rendőrök.

A szerda esti információk szerint a hûtőkocsi javítása után a tulajdonos és a medve folytathatja az útját, de az osztrák állatmentők megpróbálták egy medvék számára fenntartott menhelyen elhelyezni.

A videó, amit 2,1 millión láttak már.

 

 

 

És a heute.at szerdai sorozatából egy felvétel:

 

Rögtönzött bemutató a parkolóban Fotó: Daniel Schaler heute.at

Rögtönzött bemutató a parkolóban Fotó: Daniel Schaler heute.at

 

 

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük