Szex az istállóban: megverte a gazdasszony az éppen félrelépő férjét

Rendkívül szokatlan tárgyalásra került sor csütörtökön a Badeni Kerületi Bíróságon (Alsó-Ausztria): Egy 40 éves gazdálkodó nő férjével együtt állt a bíró elé. A nő állítólag egy fémnyelű súrolókefével verte meg a 43 éves férfit, miután rajtakapta, ahogy házasságon kívüli intim kapcsolatot folytat egy fiatal munkással a borjúistállóban.

A nő valójában csak a borjak etetésében akart segíteni a 43 éves férfinak az eset estéjén. Miután kinyitotta az istálló ajtaját, rajtakapta a férjét. Olyan volt, mintha kihúzták volna a szőnyeget a lába alól – mondta, olvasható a Krone cikkében. „Reflexszerűen” kellett megállnia két kisgyermeke előtt, akik elkísérték az istállóba. Így nem kellett látniuk a pikáns jelenetet, melyben mindkét résztvevőnek le volt húzva a nadrágja. A gyerekek jó éjszakát akartak kívánni az apjuknak.

A fiatal lány az incidens után elmenekült az istállóból

A nő elmondta, hogy a 21 éves lány elmenekült az istállóból. Megpróbált utána futni, de nem tudta utolérni. A nő ezután „szembe akart szállni” a férfival.

Saját bevallása szerint nem ragadta meg a fémnyelvű gumiseprűt és nem ütötte meg vele a férfit. Egyszerűen megtöltött egy vödröt vízzel, és ráöntötte a férjére, mire az egy slaggal a szemébe spriccelt: „Szemrehányást tettem neki. Teljesen kimerültem”, fogalmazott.

A válóper után tárgyalás következik

A válóper tárgyalását péntekre tűzték ki. A férfi, aki a büntetőfeljelentés szerint megsérült – a hátán vérömlenyeket ábrázoló fényképek a bírósági akták részét képezik -, a tanúk padján azt állította, hogy „egyszeri rövid kapcsolata” volt az akkor 21 éves mezőgazdasági munkással.

Sikítani kezdett a nő és a súrolókefével elkezdte ütni

„Szexeltél a borjúistállóban? – hangzott el a kérdés a bíróságon, melyre a 43 éves férfi így válaszolt: „Igen. Egyszer. Épp akkor fejeztük be. Meghúztam az övemet”. Ekkor a felesége kinyitotta az istálló ajtaját, és belépett. Sikítani kezdett és a súrolókefével elkezdte ütni a hátát és a fejét: „Nem engedett el. Minél jobban könyörögtem neki, hogy hagyja abba, annál erősebben ütött.” Végül a földre esett: „Ahogy a földön feküdtem, leköpött és elment” – tette hozzá a férfi.

Hónapokig fájt a feje a verés után

Három hónappal az eset után a férfi még mindig súlyos fejfájástól szenved a verés miatt. A fájdalom a munkáját is megnehezíti – kénytelen fájdalomcsillapítókat szedni. Végezetül a férfi hangsúlyozta még, hogy nem volt házasságon kívüli szexuális kapcsolata a nála 21 évvel fiatalabb nővel: „Egyszeri eset volt”.

A nyomozó állítólag bizonyítékot szerzett

Lukas Kollmann, a nő védőügyvédje erről egyáltalán nem győződött meg. Azt állította, hogy egy nyomozó olyan bizonyítékokat szerzett, amelyek egy folyamatos házasságon kívüli kapcsolatra utalnak, ami valószínűleg a válóperben is téma lesz.

Amir Ahmed és Michael Dohr, a 43 éves férfi két jogi képviselője már a tárgyalás előtt benyújtott egy kérvényt igazságügyi orvosi jelentéshez. Azt akarják alátámasztani, hogy ügyfelük „jobbik fele” jelentős sérüléseket okozott. A bíró helyt adott ennek a kérésnek. A tárgyalást határozatlan időre elnapolták a szakértői vélemény beszerzése érdekében.

Illusztráció: pixabay.com

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük