Valentin-nap 2016 Bécs: különleges programok, belépők ajándékba

Fotó: Therme Wien

Fotó: Therme Wien

 

Érdemes az osztrák főváros kínálatát is végigböngésznie annak, aki valami különlegeséggel szeretné meglepni kedvesét Valentin-nap alkalmából. Sok helyen várják ugyanis jegyakciókkal és speciális tárlatvezetésekkel a szerelmespárokat. 

A Zene Házában (Haus der Musik) például plusz egy jegyet kap ajándékba, aki február 14-én Valentin-nap jelszóval egy teljesárú belépőjegyet vásárol. Szintén egy második belépőjegyet ad ajándékba a Vereinigte Bühnen Wien annak, aki Valentin16 kóddal február 15-ig jegyet vált az „Ich war noch niemals in New York” (Még sohasem voltam New Yorkban) című musicalre. Az Udo Jürgens legszebb slágereivel felpakolt gigantikus tengerjáró azonban majd csak áprilisban hajózik be a Raimund Theater színpadára.

Minden a házasságról szól a Jüdisches Museum Wien „Unsere Stadt – zu zweit” (A mi városunk – kettesben) című különleges tárlatvezetésén, amely 16.30-kor kezdődik. A programon híres emberek szerelmi kapcsolataira, jeggyűrűk, házzassági szerződések és nászutak történeteire derül majd fény. 

A állatok szerelmi életéről tudhatnak meg sok érdekességet, akik a Schönbrunni Állatkertbe viszik el párjukat február 14-én. A 14 órakor kezdődő ingyenes vezetés mellett ráadásul egy jegy áráért nézhetik meg az állatkertet a szerelmespárok. 

Nem olcsó, de különleges ajándékkal rukkolt elő a Therme Wien is: 121,95 euróért közös masszázson kényeztethetik magukat a párok. Sokkal költségkímélőbb ajándékötlete van az Umweltberatung környezetvédelmi szervezetnek: saját készítésű masszázsolajat ajánl. Ehhez pusztán 100 ml bio mandula- vagy jojobaolajra van szükség, amelyet néhány csepp illóolajjal lehet izgalmasabbá tenni. Utóbbit azonban érzékeny bőrűeknek célszerűbb elhagyni. (Eurocomm-PR)

 

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük